9 juli 2013

SUNday market

Afgelopen zondag was er weer Sunday market bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Een echte SUNday was het, heerlijke dag met volop zon! Ik ging even kijken bij de stand van Petra die samen met Eline stond en waar ook de kussens van onze give-away te zien waren. Gezellig druk was het. Natuurlijk ook een rondje gelopen langs alle mooie kraampjes met veel originele en handgemaakte waar. Ik scoorde een prachtig retro kussensloop met blauw/groenen print, daar heb ik al een plannetje voor in m’n hoofd. Ook de prachtige houten stempels kon ik niet laten liggen…zelfs zonder ze te gebruiken zijn ze al decoratief!
Heb je de Sundaymarket wel eens bezocht? Raak je ook geïnspireerd door zoveel creatief aanbod?Last Sunday is was the day of the Sunday market at the Westergasfabriek again, a very inspriring market. A true SUNday is was, with the sun out all day long! I visited the stand of Petra and Eline, where thepillows of our give-away were on display, among a lot of other nice stuff.
The market itself has many temptations and I couldn’t resist this beautiful retro pillowcase with print blues/greens, I’ve made a plan for that already in my head. The wooden carved stamps are so pretty, even without using them..!

Does such creative merchandise on markets (or anywhere..) inspire you too?

6 opmerkingen:

 1. Looks like a great day!! I can even spot those lovely little cushions!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die stempels zijn zo mooi! Gewoon op een schaal liggend zijn ze al mooi inderdaad. Leuke vrolijke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er gezellig uit! Wat een heerlijk weertje ook hè?
  De stempels zijn prachtig!
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely.:) Thank you for the photos.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was er zondag en heb de give away kussens in het echt mogen bewonderen. Snoepjes zijn het. Voor mij was het de 1e keer dat ik op de Sundaymarket kwam en wat heb ik genoten. Ook ik ben gevallen voor de stempeltjes, wat was het moeilijk kiezen.Bij Petra (en Eline) heb ik mezelf verwend met mooie lapjes. Het was gezellig om eens live van alles te bekijken en met Petra, haar moeder en Eline te praten. Al met al ik heb deze dag volop genoten. En zeker voor herhaling vatbaar.
  Nu vingers "crossed" voor 1 van de mooie kussens.

  BeantwoordenVerwijderen