13 maart 2014

Stand design

Vandaag zijn de Hobby- en handwerkdagen in Den Bosch gestart, 3 dagen paradijs voor crafters! Voor Marianne Design mocht ik de stand ontwerpen en deed ik gisteren de inrichting en styling. Ik deed al eens eerder de styling voor de covers van haar (kaarten)boeken. Haar laatste boek ‘Feest!’ diende als uitgangspunt voor de sfeer van de stand.
Ik maak altijd graag een schestje van het beeld wat ik in m’n hoofd heb, ten eerste om de idee├źn me niet te laten ontglippen en ook als visualisatie. Het blijft iedere keer spannend en verrassend of wat ik bedacht en geschetst heb in werkelijkheid er ook zo uit komt te zien. Soms laat je dingen weg omdat het teveel wordt of je verzint er juist ter plekke dingen bij. Kijk maar eens mee! 
cover of the book: sketch and final
stand design: sketch and final

some details: handdrawn work-placemats and a taped carpet on the floor
Today the fair ‘Hobby-en handwerkdagen’ in Den Bosch started, a 3 day crafting-paradise!
I designed the stand for Marianne Design and yesterday was building-up-day. I did some styling for her (cardmaking)books before. I used her last book ‘Feest!’ (which means Party!) as inspiration.

I like to make handdrawn sketches to catch and visualize my ideas. Every time it’s exciting to see of what I had in mind will work out in reality. Sometimes you leave things out because it gets too much, or you have to come up with something instantly to alter the picture. Have a look for yourself!

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke opdracht! Prachtig om te zien hoe zoiets in werkelijkheid wordt!
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga het morgen 'in het echt' bekijken :) Ziet er mooi uit!
  Groetjes, Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi zeg! Moet heerlijk zijn om hier aan te werken! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Wat heb je dat gaaf bedacht. Ik vind de placemats en het carpet geweldig.
  Fijn weekend en succes nog op de beurs.
  Groetjes,
  Liza

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En zeker in het echt zag het er ook werkelijk prachtig uit! Helemaal top :) . Ook erg leuk om zo het proces te zien! Van schets naar werkelijkheid! Super

  lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen