15 april 2014

Book Party !

Afgelopen weekend had ik een feestje, m’n boekfeestje. Om de verschijning van ‘Leuks met lapjes’ te vieren, nodigde ik een aantal blogvriendinnen uit om gezamenlijk iets ‘leuks met lapjes’ te maken! En een feest, dat was het!
Welcome everyone in the colorful showroom of Rice!
  
At work, making a happy mess more and more...
Feest door alle enthousiaste dames, die het meteen gezellig hadden met elkaar, zonder dat ze elkaar in het echt eerder ontmoet hadden, er zat zoveel positieve energie in de lucht!
Feest om in de sfeervolle en kleurrijke showroom van Rice te zijn,
Héél groot feest om allemaal –meest zelfgemaakte- cadeautjes te krijgen, daar had ik helemaal geen rekening mee gehouden, zo leuk!
Feest om iedereen in de stapels stofjes te zien graaien om elk z’n eigen ding te maken,
Feest om tijdens het werk lekker te kletsen, nog iets lekkers te verorberen, informatie en contactgegevens uit te wisselen.
Some of the beautiful results...
 De tijd vloog om en de middag was veel te kort. Er werd geopperd zoiets gewoon elke maand te organiseren..!
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste aanwezigheid, de lovende woorden over ‘Leuks met lapjes’ en de onverwachte en zeer gewaardeerde cadeautjes! Ik vond het zelf één groot feest en verkeer al dagen in een na-roes…
Speciale dank aan Isabel van Rice, mijn zusje Emilie voor haar hulp, de uitgever Tirion voor de boekjes en Noeks voor de mooie stofjes. Ik heb intens genoten, de foto’s spreken voor zich! 
I felt so spoiled with unique special and personalized handmade presents!

Last weekend I held a bookparty to celebrate my book ‘Leuks met lapjes’. I invited a group of blogfriends to come and make something with fabric-scraps. Everybody selected a  project and some fabrics and set to work, grabbed a bite in between, chatted along and had great laughs. I was spoiled with beautiful –mostly handmade- presents! We had a great afternoon!  

Thanks to all the lovely ladies and special thanks to Isabel from Rice, my sweet sister for her help, publisher Tirion for the books and Noeks for her lovely fabrics. I enjoyed it tremendously! The pictures speak for themselves ;-) 

12 opmerkingen:

 1. Het was een SUPER middag! Heerlijk zoveel inspiratie bij elkaar :-) Jij bedankt voor de uitnodiging, je leuke boek, al het lekkers, het organiseren en het goede gezelschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was geweldig! Fijn dat je er zelf ook volop van hebt kunnen genieten :-)
  Heel erg bedankt voor deze leuke middag, het was een eer erbij te mogen zijn en je boek is top!
  x Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je boek verdiende gewoon zo'n leuk feestje Arda, het was super! Zo leuk iedereen te ontmoeten en op zo'n goeie plek! Dank voor de gezelligheid en de leuke goodiebag. Op naar deel 2, druk 3. Een heel goed idee om zoiets vaker te doen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sluit me helemaal aan bij de dames hiervoor: het was fantastisch! Bedankt voor het mooie feest, de gezelligheid, de sfeer en natuurlijk je geweldig inspirerende boek! En ik heb al fluorgaren en een meandervoet besteld :-) x Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je zelf ook zo genoten hebt! Het was een heerlijke middag! Wat een leuk boek! x Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was een heerlijke middag! Ik geniet nog steeds na van alle gezelligheid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was GEWELDIG! Het was echt genieten!
  Thanks Arda,
  X
  Liza

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet dit er gezellig uit! Je hebt gewoon echt een mooi boek op de markt gebracht!! Het zorgt nl. in huis voor nog veel meer feestjes. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een eer om er bij te mogen zijn en jouw feestje mee te mogen vieren samen met zoveel andere inspirerende en fijne mensen. Succes met de verkoop van de tweede en ongetwijfeld volgende drukken die volgen van je boek. Dat het maar veel mensen mag stimuleren om creatief aan de slag te gaan!

  Liefs,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een beetje laat, het was een supergezellige en inspirerende middag! dank je wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ik las net al net bij Janina die zich wel vaker op de foto's verstopt heeft hihihi. Wat ziet het er gezellig uit, echt een leuk feestje! En zo lief dat iedereen jou verwend heeft :). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen