17 juli 2014

House of Colours

Op een toplocatie in Amsterdam – recht tegenover het Stedelijk Museum – staat het pop-up ‘House of Colours’ van Flexa, een prachtige pandje helemaal geschilderd in de laatste kleuren van de Creations Collectie.
"your walls show who you are"
Onder het thema ‘wat mijn muren vertellen’ kun je ter plekke ontdekken welke kleuren het beste bij jou passen. Uitgangspunt is dat je huis de weerspiegeling is van je persoonlijkheid en je muren vertellen wie je bent. Interessant niet? Zelf woon ik ook in een ‘house of colours’ dat kan ik niet ontkennen…
Victoria greens in the House of Colours
Meet the Blogger organiseerde een dag waar we met een 30-tal bloggers samenkwamen om ons te laten voorlichten en uit te dagen om op ontdekkingstocht te gaan.
Boegbeeld en troefkaart van de collectie is Victoria Koblenko, de bekende Nederlandse actrice en presentatrice, die meehielp met het samenstellen van het kleurenpallet. Ze liet zich inspireren door de schildjes van een kever in de meest prachtige kleuren groen. Speciaal voor haar werd een keverjurk ontworpen, die –heel speciaal – ritselt als ze er in beweegt.
beautiful and colourful food!
Dat er overal kleur is om ons heen wordt maar weer duidelijk door de prachtige hapjes die we voorgeschoteld kregen en de bloemen die ik meebracht als inspiratie voor een collage die we maakten. Het was een fijne dag vol inspiratie en gezelligheid.
discovering your own colourpallet: "this is me!"
Een van de leukste ontdekkingen van de dag..? Die prachtige kleurstalen: katoen geverfd met muurverf, dat vraagt om uitproberen! Wordt vervolgd….

Je kunt zelf ook een kijkje nemen in het House of Colours, nog t/m 26 juli as. Of ben je misschien van plan een muurtje te schilderen, maar je vraagt je af hoe de kleur zal staan? Met de handige visualizer app kun je het meteen zien, check it out!

This month Flexa (a Dutch paint-brand) has its own ‘House of Colours’ in Amsterdam, a beautiful house full of the latest colours of the Creations Collection. Meet the Blogger organized a get-together for a group of bloggers to get inspired and challenged to find your own colour-pallet. Introduction to the new collection was done by Victoria Koblenko, a Dutch actrice, who helped develop the colourchart in her favorite colour green, inspired by the shields of a bug. She has a dress specially designed for her, all made out of these small shield, very special!
Colour is everywhere, even in the food and the flowers I brought with me as inspiration for a moodboard.
We had a lovely day. One of the nicest discoveries…? The large colour samples: cotton painted with wallpaint, such a beautiful effect! That needs closer inspection…

You can have a look in the House of Colours yourself until July 26th. And check the Visualizer App if you’re planning to do some wall painting, very usefull!

1 opmerking: