2 oktober 2014

Woonbeurs 2014

Oktober woonmaand, dat is zo’n –old skool?- gevleugelde uitspraak. Actueel is het wel met het grootste Nederlandse woonevent in de Rai in Amsterdam: de woonbeurs aan het begin van de maand. Ieder jaar weer leuk om te gaan en een verrassing wat de vele woonmerken, maar vooral de woonbladen weer voor nieuws bedacht hebben. De woonbeurs is er nog t/m as zondag 5 oktober. Een kleine indruk:
An impression of the biggest home&living-event in Holland: the ‘Woonbeurs’ in Amsterdam.

101 woonideeen: de laatste keer dat ze erbij zijn....een verzameling van allerlei zelfmaakideeen opnieuw uitgevoerd, de zelfmakers in kleur, de geshopte spullen in wit, daardoor fris en vrolijk, eeuwig zonde dat het tijdschrift ophoudt!!
VT wonen (heb je het programma op televisie al gezien? zondag 18.30 sbs6) stoer en sober, veel zwart&wit, quotes, verrasende behang details.

Zachte pastels en lieflijke romantiek in het At Home huis, met mooie details en veel groen.
De grootste verrasing van de beurs en niet eens een woonbladhuis: de twee containers van de Karwei gevuld met hip meubilair van eigen merk, verfrissende zelfmaakideeen, en een geweldige styling met overal mooi gecombineerde verzamelingen.

4 opmerkingen:

  1. Leuke post over de woonbeurs en inderdaad Karwei ziet er heel hip uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Karwei is inderdaad goed bezig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was er niet, maar vind het wel heel leuk om mee te genieten van de Woonbeurs met alle leuke foto's die ik langs zie komen. En bedankt voor de VT-wonen tip, ik ga kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen