2 maart 2014

Win a workshop!

Ja! Het is zover! Mijn boekje is verschenen. Vanaf nu is het te koop in de boekwinkel en via diverse webshops, toets ‘Leuks met lapjes’ maar eens in bij Google. Je kunt het vanaf volgende week ook bij mij bestellen, daarover snel meer…
Nu heb ik een hele leuke actie. Ken je de Creatieve Hobby-en handwerkdagen in Den Bosch? Een superleuke beurs vol met inspiratievolle stands en verkoop van materialen. Mijn vriendin Petra van Bypetra.nl -neem maar eens een kijkje in haar webshop- staat er ook met een stand, ze organiseert bovendien leuke workshops en daar mag ik er twee van weggeven!
De workshop is geïnspireerd op mijn boek en je maakt vrolijke bloemenbroches van –hoe kan het anders- restjes stof. Mooie stoffen bloemen waarmee je elke jas, vest, jurk of kussen kunt opfleuren. En dat niet alleen, je krijgt ook meteen de entreekaarten voor de beurs erbij cadeau! Dus heb je zin om samen met iemand er een gezellig dagje van te maken, laat dan een origineel berichtje hieronder achter.
En ook …. om je vast in de stemming te brengen, stel ik een leuk pakket met restjes stof samen en dat stuur ik je tegelijkertijd met de toegangskaarten op. Daarmee kun je thuis nog meer bloemen of een ander projectje uit m'n boekje maken.
Zelf ben ik op vrijdag 14 maart om 13.00 uur en 15.00 uur tijdens de workshop in de stand van Petra aanwezig, dus als je dan langskomt en mijn boekje bij haar koopt, kan ik het mooi voor je signeren en heb ik nog een kleine verrassing voor je. Ook als je naast de kaartjes grijpt, kun je je hier inschrijven voor de workshop en geldt mijn verrassingsaanbod voor je!
Zaterdag 8 maart maak ik de winnaar bekend, dus reageer voor die tijd en hou m’n blog in de gaten!
Hopelijk ontmoeten we elkaar in Den Bosch.

Yes! The time has come! My book has been published (in Dutch only I’m afraid…). From now on you can buy it online –Google on ‘Leuks met lapjes’- or from next week forward you can order it with me, more information will follow soon. 
Now I have this great Win a Workshop-action, a give-away from Bypetra.nl, during the Handwerkdagen in Den Bosch. I'm truly sorry, this is only available for Dutch readers…

12 opmerkingen:

  1. Super leuk, ik had graag meegedaan als ik op die datums kon..

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg benieuwd naar je boek, zodra het op jouw blog te koop is koop ik 'm bij jou hoor, leuk!
    Op de hobbybeurs in Den Bosch ben ik nog nooit geweest, maar het lijkt me een gezellig verjaardagsuitje. Ik ben op 14 maart jarig ;). Dus ik waag een kansje en loot graag mee.
    Succes en plezier toegewenst met alle leuke dingen die op je pad komen de komende tijd!
    Groetjes, Janina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hè, wat leuk, ik ben ook een maart-kind! Zou n een leuk verjaardscadeautje zijn...! X

      Verwijderen
  3. ik loot graag mee voor de donderdag, ga zeker bijpetra langs en het zijn zulke leuke boekjes, wel verslavend hoor. gr twink

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke actie!
    Ik ga al....heb een kaartje al gekocht want ik ga er een leuke dag van maken met mijn penvriendin Marjolijn !
    Dus kaartjes winnen is niet nodig...maar een leuke workshop...daar ben ik absoluut voor in!!!
    Groetjes,Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Arda, wat leuk dat je boek er nu is, gefeliciteerd. Uiteraard ben ik wel erg nieuwsgierig...workshops zijn helemaal leuk...en hobbyhandwerkdagen??? ik ben er nog nooit geweest. Zo te lezen wel heel veel bekenden van alle blogs, vast een klein feestje.
    Er komen vast ook meer workshops van je boekje...in de buurt van Soest??.. ik wacht het gewoon af.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi boekje en wat stoer! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi creatieveling wat ziet je boekje er super vrolijk en gezellig uit kom zeker kijken hoor naar jou boekje op de beurs maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn.
    ik zou graag willen komen met mijn creatieve dochter indy
    heel veel succes groetjes Marielle Hommel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je boek is uit!! Proficiat, super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte gefeliciteerd met je boekje! En ik zou het heel leuk vinden om mijn vriendin te kunnen verrassen met een gezellig dagje uit en een leuke workshop, zij kan een dagje afleiding goed gebruiken.. en ik stiekum ook ;-)

    Lieve groet Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hayhay!
    Wat een mooi boekje!
    Prachtig en heel vrolijk :-)
    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen